Translate

måndag 15 mars 2010

Spana in brudarna

I den gruppen jag tränar i är det allehanda kvinnor i olika åldrar som kör, och en o annan gubbe som vågar sej dit ibland. Prestationsångest existerar inte men jag, som den brud med koll jag har, spanar såklart in vissa viktiga saker.
  • Vem är tjockast? Gillar inte när svaret faller på mej. Inte ens när jag är näst tjockast. I bland undrar jag om jag är fetare än personen som jag klassar som tjockast, och att jag lever i förnekelse. Det är inga uppmuntrande tankar, men att träna är uppmuntrande.
  • Nästa sak att kolla in är vem som har sämre kordination än jag. Och vem som är sämst på det. Förlåt jag vill bli en bättre människa men jag känner ett lite ...haha...när den snygga tjejen är hon som är sämst. Precis som om jag skulle bli snyggare för att jag är duktigare än henne. Idiotiskt, men sån är jag. Är det nåt jag har gjort i mitt liv så är det att träna, så rörelserna kan jag väldigt bra. Sen orkar jag inte riktigt ta ut dem hela passet, eller göra alla armhävningar, men kondisen ska det bli bättre med. Det är ju därför jag är där.
  • Under träningens gång faller alltid mina blickar på nån av tjejerna som ser bra ut, har en kropp jag skulle vilja ha, har ett klipp i stegen som jag beundrar eller bara är väldigt duktig. Då känner jag att det är just som hon tjejen där som jag skulle vilja bli. Hon blir min förebild för kvällen.
  • En annan sak att kolla in vilka som inte riktigt orkar hålla igång hela passet. Vi möter varandras blickar, ler och känner oss inte ensamma om att vara helt slutkörda. Det är jätte skönt att ha hemliga förbundsvanter som är i lika dåligt skick som en annan!

Det är skönt att se tjejer i samma ålder med hängande bäbismagar och med den välkända post- graviditets obalansen som jag har. Jag har hittat en träningsform som är billig, rolig och lättillgänglig som jag faktiskt kommer iväg på minst en gång i veckan ibland flera. En början, en början.

Jag tog av mej stegräknaren när jag kom hem efter passet. Jag vill inte få FÖR många steg att försöka klå i morgon. Lite drygt 12 500 blev summan för dagen. Nu ska jag duscha.

Inga kommentarer: