Translate

söndag 7 mars 2010

Orkar inte mer nu.

Jag tittar på mina fantastiska barn. Ser dem. Tittar på deras vackra drag, njuter av deras linjer, händer, kropparna. De är underbara. Både att titta på och att vara med. De får mej att skratta, de får mej att fundera djupare på vissa saker. Jag älskar dem så gränslöst mycket, men jag behöver en semester från dem!

Jag vet inte vad det är med mej. Jag är så trött. Jag orkar inte med mera kladd, vill inte tvätta deras kläder, stävja deras bråk. Jag har ingen lust att rusa från det jag gör för att torka rumpor, blåsa på knän eller vad det nu kan vara. Jag skulle vilja vakna upp en morgon dra mej till soffan, glo på en film, ta en promenad med Bobbo, äta en pizza, titta på en film till. Jag skulle vilja ha morgonrock hela dagen, gå med oborstade tänder och sen på kvällen hasa mej till sängen för att få sova lite till. Tänk att få ha en helg eller 1½ dag utan krav. Utan måsten. Jag börjar bli utmattad tror jag.

Nu för tiden får jag lite anderum då och då men jag har rumpan så full med saker varje dag att jag inte hinner vila upp mej. Det gör att jag blir en sämre mamma och framförallt en tråkig mamma. Jag måste hitta på nåt snart annars kommer jag somna och inte vakna på flera dagar. Jag vill komma bort, sova, slappa och göra så lite som möjligt. Ska det vara så omöjligt bara för att man blivit förälder.....?

Inga kommentarer: