Translate

onsdag 25 januari 2012

Nonsens inlägg

Jag har verkligen inget vettigt att säga. Inspirationen att skriva här på bloggen börjar ta slut. Vad finns mer att säga liksom? Jag är varken en särskilt intelligent person, en virtuos med ord eller särskilt originell. Jag är så dödtrist vanlig, och nu är mitt liv så typiskt vardaglig att inget överspännande händer. Jag tränar hundar, går på möten, arbetar på mitt jobb, funderar över min framtid, leker med barnen, pussas med min sambo och svär åt mörkret och huttrar i en kall bil varje morgon och eftermiddag. Just nu är det mycket i livet som kretsar runt vikten. Jag vill så gärna tappa de första tio kilona. Jag vill så gärna ha lite mera ljus så jag kan gå ut på promenad med hundarna  och se någonting. Jag vill ha en grön gräsmatta så jag kan träna mera ute utan att förfrysa fingrarna. 


Jag har börjat läsa en del bloggar. Andra bloggar ha jag lämnat. Det finns bloggar jag saknar, men som jag inte vågar läsa. Jag är för blödig, för rädd att läsa saker om mej som jag inte vill läsa, alltså låter jag bli helt. De bloggar jag nu läser, en del i smyg, en del helt öppet, är bloggar som är naknare än min, ärligare, en del är roligare, några är riktigt smarta och underhållande. Jag är inte sån. Jag är en grubblare, en som tänker funderar och känner. Men nu ett tag har jag känt att mina tankar liksom stannat upp. Mest handlat om praktiska saker och jag kan inte riktigt skriva något intressant om tankar som bara rör mitt vardagliga liv. Det betyder inte att jag är missnöjd med mitt liv. Jag har rätt kul, men vet inte vad jag ska skriva om. Så här trist är jag nu. Bättre att jag går och spelar lite Wii.....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kramar om

Tessan Eklund sa...

Man måste få vara trist o tråkig också. Kan ju inte hända saker jämnt, nån gång måste man få ha vardag också.
Min dag har inte heller varit händelserik. Tråkat här hemma o bara skött vardagen :-)

Livet går upp o ner som tur e. D kommer fler händelserika dagar ska du se.

Kram

Neli sa...

Jag tycker du skriver fantastiskt bra! gillar dina grubblerier, dina vardagshistorier, dina korta inlägg, dina långa, inlägg. Älskar ditt sätt att se på saker som kanske inte är som mitt alla gånger men de inspirerar mig, du inspirerar mig. Din blogg är den enda jag verkligen återkommande följer, ibland glömmer jag att läsa men jag lovar att då läser jag i fatt! Just nu är det första jag gör på morgonen att starta datorn o se om du skrivit något smart, dråpligt, grubbligt eller svamligt... jag älskar allt! ja inte när du är ledsen det är inget kul men dina tankar berör mig... så våga inte sluta nu!! vill höra om din vardag, tråkiga läxor, pluto som gör bus eller framsteg, läckra bilder på hundarna, skogspromenader o bilhaverier... Jag är dålig på att ge komentarer och det ber jag om ursäkt för men du får mig ofta att le och det känns som jag har en del i ditt liv fast vi inte ses så ofta, det är du som inspirerar mig att skriva ut mina tankar i min blogg. En dag vill jag kunna skriva som du!
Puss o kram kusin!