Translate

torsdag 12 januari 2012

Idag helt enkelt.

Jag såg på Biggest looser Sverige i dag. En kille hade gått ner 16kg på en vecka. 16kg????? Hur är det ens möjligt? Jag är glad om jag går ner 16kg på ett år! De som hade gått ner "dåligt" hade alla gått ner mer än 3kg! Jo, 3kg var ju ganska lite mot de flesta som låg runt 7-10kg viktminskning på EN vecka!!!! Hur är det möjligt? Jag förstår inte, inte kan en person förlora så mycket på bara sju dagara? Finns det nån typ av omvänd anabola som ger hupersnabb viktminskning istället för hypersnabb muskelökning? Jag tror jag får fundera lite runt det med en skål med glass......


Bobbos skada ovanför ögat.
Efter långa samtal med veterinärer hit och dit så är det bestämt att Bobbo inte behöver åka dit. Fickan innanför huden är läskigt stor. Det känns som man skalar av honom halva svålen när jag öppnar upp och tvättar med koksaltlösning. Ytterskadan är inte så stor. Men tillräckligt bra och öppen så att allt "skit" kan rinna ut. Han är fortfarande lika snäll att tvätta såret i huvudet. Men nu när  jag tagit bor tratten slickar han frenetiskt på sina tassar.... Varför? undrar jag. Pluto är fortfarande försiktig och extremt undergiven både Bobbo och mej. Helst är han inte i samma rum som oss. I bland kommer han och tittar till när han tror att något händer. Annars ligger han mest i sovrummet. I morgon ska vi ta en promenad tillsammans. Då får vi se hur han är. Jag tycker både synd om honom och är skitförbannad. Jävla, älskade Pluto!


Jag har fortfarande skit i hörnen som kommer och hugger och som ger mej ångestattacker av graden ultralight. Jag hoppas att det är slut med det när detta år är över! För det gör att man ligger sömnlös och ger hjärtklappning.


Igår var barnen med på jobbet. Vi hade Arbetsplats möte (AP-möte) och jobbade till sju. Mina barn var jätte duktiga och det lever jag på än. I morse dock försov jag mej duktigt efter att inte fått sovit när mina små kissade på sej , hade mardrömmar osv. Det betyder att jag ska gå och sova så fort mitt bröd är klart. Brödet jag glömde bort att jag höll på med, som nu jäst i över 2timmar. Brödet som är enda orsaken till att jag fortfarande är vaken eftersom jag upptäckte degbunken på väg in i sovrummet.


Jag har kommit på massor av bra anledningar till varför jag INTE ska plugga. Jag kan läsa all den litteratur jag vill. Inte massor av plugg. Jag får mycket mer tid över till barnen, hur sjutton ska jag orka plugga kvällar och helger när jag redan nu inte hinner nåt? I helgen ska jag ta itu med universitetet och börja ta reda på vad jag behöver för litteratur. SUCK; SUCK; SUCK. Kommer jag någonsin bli klar?

1 kommentar:

Neli sa...

Jag såg oxå biggest looser och killen hade ju faktiskt allvarliga problem med hjärtat och kärlkramp och såvitt jag vet så samlar man på sig väldigt mkt vatten när det drar ihop sig mot katastrof... så jag tror att den killen hade en jäkla tur att han kom med i programmet, annars hade han kanske inte haft så långt kvar. Dessutom har han ett jävlar anamma som är skönt att se! Man kan tydligen klara av mycket med att bara gå, så jag ska inte klaga att jag inte har råd med gymkort! Jag ska helt enkelt fortsätta gå så fort kroppen tillåter!! Kramiz