Translate

tisdag 10 januari 2012

Mittimellan N;s födelsedag

Som ni vet så fyllde ju mitt mellersta barn 5 år igår. Hon hade kalas för familjen och de som faktiskt är som min familj - mina vänner och deras barn. Alla kunde inte komma, men det gjorde ingenting för huset blev fyllt ändå. Men vi började på morgonen med allskön, skrålande sång och frukost och glass på sängen. Mest intressant var paketöppningen. Sedan kom gästerna introppandes i i strid ström. Barnen var ute i den klara friska luften och lekte 
På berget finns det bra klätter möjligheter
uppe på berget, nere vid isen bakom garaget och sedan blev det under hökens vingar och kurragömma. Gästerna skar gurka och strimlade sallad när vi serverade tacos. Och ingen klagade fast jag glömde ta fram både guacamole och ost! Hur kan man glömma en sån sak?




Barn roar sej lätt, här på isen bakom garaget.


Marcelos ballongsvärd som han så frenestiskt försökte hinna med att blåsa upp och knyta gick åt och blev en riktig succé, glasstårtan, den vanliga tårtan, smörgåsarna och kakorna var alla lika uppskattade som tacosen av min nyblivna 5-åring. Bäst var såklart alla fina presenter. 
Även hundarna fick sitt.
Här mös min guddotter och
Pluto tillsammans
.
Och jag som mamma uppskattar att folk lyssnar när man säger - Lägg inte för mycket pengar! - Inte så många leksaker tack! Så istället fylls pyssellådorna upp, det blev hårfärg på burk, kläder, klocka, smycken och mycket annat som hon uppskattar så mycket. Mittimellan N hade förutspått att det skulle vara snö på hennes dag, för det är det alltid. Och fast det nog aldrig varit så snöfattigt nåt annat år så nog visst fanns det lite! Jag är glad att hon är glad. Och jag är glad att så här enkla kalas uppskattas så mycket, för jag är inte en mamma som hyr clowner, ha ponnyridning och bakar i fyra dagar innan kalas. Nej lite snö och en dans runt granen duger gott!

Inga kommentarer: