Translate

torsdag 8 juli 2010

Placerad


Idag var det tävlingsdags. Bobbo älskar agilityn och det gör jag med. Stora N var med oss idag och jag har riktigt roligt i hop med honom när vi åker på tävlingar och äventyr bara jag och mina söner. Kvällen började med en agility som vi diskade oss i. Mitt fel. Bobbo gick som en klocka, han var lyhörd, tog intiativ och försökte lösa alla problem vi fick på banan. Jag har lagt till med lite nya handlings (styrnings) metoder som krånglar till det lite för mej just nu, men när det släpper kommer det gå skitbra, det är jag helt övertygad om.

Andra klassen var en hoppklass, utan balanshinder. Jag fick totalt hjärnsläpp och kom på fel sida av hindren men tillsammans redde vi ut det och fick fem hinder fel. Eftersom jag kom på fel sida tog det lite längre tid än beräknat så det blev lite tidsfel dessutom men det räckte ändå till en fjärde plats. Jag är så himla nöjd. Bobbo vann ett hundben och när myggen blev för många åkte vi hem.

Summa sumarum är jag supernöjd med min härliga tollare. Han är på hugget, pigg, alert, lyhörd och helt fantastisk. Jag är jättenöjd över kvällens prestationer. Det är min egen kapacitet jag måste jobba mer på. Jag "fastnar" på hinder och lämnar min uttänkta plan. Det gör att jag blir lite otydlig i mina signaler. Men med mer rutin så kommer resultaten. Nästa tävling är tollarspecialen i Kolmården. Då ska vi vara med och slåss om toppstriden!
Nu är det dags att krypa till kojs. I morgon är det dags för simskola igen!

Inga kommentarer: