Translate

fredag 30 juli 2010

Barnfri kväll

Tre små barn ville åka till farmor och farfar.
Med förtjusta skratt packade de sin väska och skuttade iväg hand i hand bort till betongdjungeln. Snälla farmor tog fram sina bästa recept och tillsammans bakade de tre barnen och farmor goda smörgåsar till allihopa. Farfar var på sitt busigaste humör, och med glada skratt doppade han dem i badkaret och sprutade vatten med gamla schampo flaskor på eras magar.
Allt var frid och fröjd. Barnen var glada och i sina mjuka pyjamasar åt de nybakade smörgåsar.
Sen kom det elaka nattmonstret.
Han killade dem under fötterna, skrämde dem runt hörnet. Alla tre barnen blev rädda och började gråta. Farmor och farfar blev förskräckta.De försökte skrämma de elaka monstren. Låsa in dem i garderoberna, men ingenting hjälpte. Tillslut var det bara en sak att göra.
Telefonen ringde och några minuter senare kom mamma på den vita springaren och räddade de små skraja barnen. I mammas famn kände de sej trygga och tillsammans åkte de hem och sov lyckligt hela natten.




Inte rikrigt vad mamma och pappa hade planerat den första natten ensamma i sängen den senaste månaden.......men så är det med tre så sötisar. Och kanske är det bäst sså. Annars kanske det skulle bli en fjärde sötis.....

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhhh en fjärde vore ju heeelt underbart!!! Snälla Snälla Snälla.
Albin vill ha en lek kompis här på gatan!

Kram från chockskadad 2 barns mamma :)