Translate

lördag 3 juli 2010

Celebert besök



Sent igår kväll vaknade båda tjejerna igen, och tur var väl det för vi fick sent, celebert besök! Min kusin Totte, världens mest stoltaste pappa, han lös som en sol hela tiden och leendet lämnade inte hans läppar, hans fru Milla och deras underverk Lina på fem dagar svängde förbi. Jag är superglad att de ringde så sent och vågade chansa på att vi var vakna, för såklart var vi det! En annan sol slutade heller inte att skina, Mittimellan N, världens lyckligaste tjej fick sitta med sin syssling, den lilla bäbisen, i knät och klappa hur mycket hon ville!

Lina är ett underverk. I riktig bemärkelse. Det skulle inte vara möjligt att hon kom. Totte och Milla har gått igenom flera provrörsbefruktningar som resulterat i små, avlidna embryon. De hade gett upp hoppet, kollat upp möjligheter att få adoptera, accepterat att de skulle förbli bäsbislösa och så blev hon så sur, den goda Camilla. Och nu är hon här. Orsaken till det sura humöret, är det mirakel, ett lika stort underverk som Stora N, eller kusin Elin,som heller aldrig skulle bli till, som igår vilade och gnydde i min famn. Familjen Andersson är full av små mirakel bäbisar. Lina är ett urgullig mirakel. Nu längar vi alla tjejer här efter att få träffa familjen igen.

Totte tog ett kort på mina flickor och hans lilla dotter och skickade till Marcelo via telefonen. Min gode älskling var på pickalurven och när han kom hem undrade han vilket nummer jag skickat bilden ifrån. Jag frågade flera gånger om han tittat på bilden, för då borde han ha förstått. Han tog upp telefonen och pekade på sina döttrar - Titta där är Mittimellan N och Lilla N!
Jag försökte få honom att se den lilla bäbisen i famnen. Men han förstod inte. Sen lös han upp
-Har Sadde varit här?
Nog för att jag gillar Sadde, och hans vackra hustru Jossan, men de är våra barns dagisfröknar och den relationen har vi inte så att de skulle poppa förbi klockan tio på kvällen... De skulle nog inte poppa förbi alls.... Sen kom lampan över det lite överförfriskade huvudet;
-Har Alfred och dom....nej. Han insåg det orimliga i att grannen skulle varit nere och visat upp sin lille plutt, eftersom de ligger och vilar upp sej efter att ha opererats flera gånger sen lillebror föddes på midsommarafton.... Sen kom den bästa kommentaren:
-Jag trodde Mittimellan N höll i en docka, jag fattade inte att det var en bäbis!
När han insåg att det var lilla Lina blev han ledsen över att ha missat besöket och hoppas han ska ha tiden att få följa med och träffa henne nästa gång.

1 kommentar:

Camilla sa...

Tack snälla för att vi fick komma förbi så sent.
Det var härligt att se dina flickor hålla mysa med Lina.
Marcelo ska självklart få träffa Lina också. Hälsa honom det.
Kram