Translate

onsdag 8 maj 2013

Min bästa vän

Jag har många vänner. Jag är lyckligt lottad och kan verkligen säga att jag har många vänner. Fina vänner. Bästa vänner. Vänner som finns i vått och torrt. Vänner som inte springer bort. I dag fyller en av dem år.

Kristin, Krisse...... vilka resor vi gjort tillsammans. Vilka upplevelser vi har. Du är en människa som alltid ser till att jag utvecklas. Du ger mej nya vyer, öppnar dörrar jag inte ens visste att de existerade.  Jag älskar dej så in i norden mycket att det går inte att beskriva.

Du är så perfekt på många sätt och du har så många mindre lyckade sidor och den kombinationen gör dej så himla mänsklig och underbar! Vad jag älskar hos dej är att vi kan växla från skratt till gråt. Berätta dödliga hemligheter och ösa ur oss allt det svarta utan att vi tycker synd om varandra. Ditt öra är bara ett telefonsamtal iväg. Jag har ringt dej när jag inte har någon annan att ringa till. jag har skrikit  vrålat och du har accepterat att jag inte förklarat varför. Ingen är som du. Vi har varit vänner, blivit besvikna och sårade av varandra, skrattat tillsammans och alltid, alltid stöttat varandra. Därför vet jag att vår vänskap håller. Den är för alltid. Vi har gått hela vägen. Du tar mej för den jag är. Utan att jag behöver rättfärdiga mej själv. 
Med dej kan jag vara jag och inte skämmas för det. Du är så otroligt ícke-dömande. Du är så otroligt kärleksfull. Din personlighet ligger så långt bort från min, vilket gör att jag ständigt kan ha dej som förebild, men din själ ligger så otroligt nära min att vi alltid är nära. Du är min bästa vän, gudmor till mitt barn, mitt hjärtas beskyddare. Vad vore jag utan dej? Förstår du hur viktig du är? Fattar du hur underbar du är?  Din glans lockar till sej så många människor men jag undrar hur många av dem som ser det strålande ljuset du bär inom dej. Det där hemlighetsfulla som är så vackert och helt oemotståndligt. Du är inte bara snygg och charmig nu är du även 37år! Vi ska bli kvinnor ihop. Du och jag. Ett steg närmare 40. Hoppas provet gick bra idag. Hoppas du hann städa och hoppas din familj firar dej med all den kärlek du är värd. Älskar dej så otroligt mycket!

Inga kommentarer: