Translate

fredag 3 maj 2013

Ett hundinlägg

Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg om hundarna, så nu kommer ett, bara för att ni inte ska tro att de är helt bort prioriterade i mitt liv. Pluto är ju skadad och går på vila och vila och vila. Alltså astrist för både honom och mej. Visst skulle man kunna argumentera att jag skulle lära honom trix eller nåt moment, men han använder ju sitt bakben hela tiden då. Och som sagt han är ordinerad vila IGEN! 
Bobbo still going strong, men inte lika kraftfullt
Grannarna i bygden har börjat kommentera att Bobbo ser sliten och gammal ut. Jag märker också att det är nåt på g men kan inte sätta fingret på vad det är. Han börjar bli gammal med andra ord. Nu är han ju tollare, så att vara gammal och sliten som tollare betyder att han fortfarande springer runt tomten med boll i munnen, kastar med den, rullar, leker med sej själv. Han springer fortfarande framför mej på promenaderna och studsar som en studsboll när det vankas nåt kul. Och nu när 
Picknickmed tjejerna o
hundarna i skogen
vi inte tränar så mycket blir det en hel del skogspromenader med sökövningar och en del apportering. Vi tar picknick i skogen och försöker njuta av lugnet. Solen och värmen är ju framme så hundarna är ute på tomten en hel del.
 Bobbo är min ständiga följeslagare när jag pluggar. Då ligger han vid mina fötter i solen på altanen eller här inne under trappen. Den dagen han försvinner kommer det bli så oändligt tomt i min själ och i min närhet. Men än är det långt kvar. Jag bara försöker njuta extra mycket av varje stund vi har tillsammans just nu.

Pluto är med, men inte lika långt och mycket som vanligt.
Plutos skada upptar en hel del tid här hemma. När veterinärerna klämmer och känner igenom honom hittar de ingenting. Han visar inget på böjprov, inget när de palperar inget när de stretchar eller gör något annat. Nästa steg är den magiska datorn. Jag försöker hitta en tid när behandlingen kan äga rum. Och även om jag inte förväntar stordåd så förväntar jag mej få reda på var skadan sitter. Sen får vi ta det från där. Älskade, knasiga jycke!

Inga kommentarer: