Translate

onsdag 5 september 2012

Ingelas gäng


Snart är det dags för år debut i lydnadsklass 2. Alldeles för tidigt valde jag att sluta traggla i klass 1 och gick direkt vidare när vi uppnådde uppflyttningspoäng. Sedan dess har det varit fullt fokus på de nya momenten och att sätta grundmomenten ännu bättre. Pluto behöver lite tid på sej. Och eftersom jag har ändrat mitt sätt att se på träningen så behöver jag också lite tid på mej att få till min nya träning. 
Ingela förklarar, berättar och puschar.
Till min hjälp har ju Ingela. Jag kan inte kalla henne för "min" Ingela. Hon har ett gäng fantastiska hundmänniskor omkring sej som är närmare, och mer fokuserade än vad jag är. Så jag hälsar liksom bara på. Men det är väldigt trevliga besök. Tillsammans har vi lyckas få ordning på mycket av mina knutar och hon får mej att vilja bli bättre. Hon får mej att vilja satsa längre. 
Britta tränar rutan
Tillsammans med mina träningskompanjoner träffas vi en gång i veckan för att fila på stora och små detaljer. Jag och Maria har 
oftast barnen med oss, nån brukar ta med lite fika. Kvällarna börjar bli mörka och kalla men vi finns där i ur och skur. Vi SKA få till det tillslut.

Inga kommentarer: