Translate

tisdag 25 september 2012

En dag, som alla andra

Maten i ugnen. Alla tre barnen har tränat fotboll. Jag har tränat Pluto. Tragglat rutan men totalglömt  att träna fjärret. Ingela sa åt mej att träna rutan på ett speciellt sätt eftersom Pluto inte riktigt, riktigt fattat vad konerna är till för. Så jag lyder och gör. Tills jag upptäcker att Pluto inte går hela vägen in i rutan utan stannar utanför. Jag satte mej på filten för att vila lite och analysera. Då kom jag på att jag slutade göra som Ingela sa och gjorde på ett annat sätt. Så dumt! Vi återupptog träningen och rutan funkade igen. Så det kan bli....... Vad jag fått bekymmer med igen är att han inte sätter sej upp efter momenten som liggande under gång, platsliggningen och sådär.

Nu har ett barn duschat, en står i duschen. Pluto är trött, Bobbo är pigg. Det är becksvart ute men jag funderar på att gå ut och göra ett mörkersök med Bobbo här på tomten. Men först måste jag verkligen, verkligen dammsuga. Och ta hand om disken i diskmaskinen och iallafall börja sortera tvätt.

Dagarna går och jag har roligt, men jag behöver mer sömn. Idag har alla sagt åt mej att jag ser dödstrött ut. Så det får bli tidig kväll i dag. Senast halv tolv.Inte en minut efter halv tolv! Nu ska jag ta min dramaqueen och kramas innan jag skär upp grönsakerna.......

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra jobbat Åza!!! Bra att analysera. Du är dutig på att stanna upp och hitta vart det går snett!
Ni går framåt!!!!!
Kram Ingela