Translate

söndag 5 juni 2011

HemmafixSakta får jag lite gjort här hemma varje dag. Häromdagen kämpade jag och ungarna med all ren tvätt i 2½timme. Allt skulle vikas, hängas upp, rystas och läggas in i garderoberna. Mina barn får ju själva ta hand om sin tvätt, städa sitt rum och ta hand om sina saker i övriga huset. Så rent tekniskt borde det inte bli så mycket kvar åt mej. Men det tvättberget vi hade var övermäktigt. Just nu håller jag på att samla på ett nytt berg ren tvätt. Fattar bara inte var jag ska göra av de kläderna. Garderoberna är fulla redan nu! I dag fick jag till dammsugningen, och så har jag skurat badrummet. Vårt sovrum börjar likna ett rum igen och hela gräsmattan har blivit klippt. I flera veckor har allting bara städats upp lite halvdant. Kastats in där det har fått plats, undan med det bara. Tills skåpen nu svämmat över och grejer vi behöver inte finns där de ska. Men jag har inte haft orken eller lusten att vara en supermorsa med stenkoll på jobb, hem, barn och aktiviteter. Så då har jag helt enkelt struntat i det. Summan blev det här.... Men nu börjar jag fixa upp och fixa till. Samtidigt har vi fått en underbar stund ner vid sjön där vi badade och byggde sandslott. Vi har spelat plockepinn i jätteformat, spelat fotboll och grälat sisådär ett tiotal gånger (Lilla N mot alla andra). Det känns bra att ta det lite piano, men ändå beta av alla måsten.
 Nu ska jag fixa musiken till mitt blivande freestyle program. För nu måste jag strukturera träningen till kommande tävlingar. Jag har bestämt mej att starta Pluto med. Så det blir en låt till Bobbo och en till Pluto. Går det kanonbra ska jag försöka mer ett program med båda hundarna i. Sedan blir det lite lydnadsträning för Pluto. Måste komma på ett bra sätt att få honom att behålla apporten i munnen lite längre. I dag ska jag testa att klicka igen.  Sysslolös är jag inte. Men inte heller stressad. Inte när det gäller de här grejerna i allafall.

1 kommentar:

Linda sa...

Gud vad jag gillar din syn på livet! Jag tycker att det är så härligt att du prioriterar det som är viktigt i livet dvs familj och vänner och vila i stället för att haka upp dig på lite stök, som så många gör. Tänk vad många som städar hela tiden i stället för att ta vara på livet i bland också!