Translate

onsdag 10 oktober 2012

Lydnads träning




Shit alltså, hon har lite magiska händer den där Ingela. Jag börjar få till sittandet i fjärren med Pluto. I dag träffades några av oss från måndagskursen för att träna tillsammans. 
Dagens tränings hundar
Jag kom sent efter ett besök uppe på sjukan...... jo, barnen, men han ändå med att köra en hel del. Carro torrdirrigerade mej och det var jätte nyttigt. Bästa på hur länge som helst. Jag körde även backande vid vänstersvängar och så testade jag det nya sättet att sätta upp honom i fjärret. 
Fina träningskompisar och vi tävlar
ihop på lördag!
Och nog sjutton satte han sej. JAG ÄR SÅ GLAD!!!! Nu är det fortsatt hjärntätt fram till fredag. Korta, korta pass. Så får vi hålla tummarna att mitt nysatta mål uppfylls på lördag. Men hur som helst ska vi gå in med samma attityd som förra gången, vi ska bara ha roligt. Vi ska ha roligt. Oavsett om tävlingen blir helt katastrof. För det är inte mycket som skiljer mellan ett bra resultat och ett totalt misslyckande. Jag är glad att jag valde att åka till dagens träningspass, det var riktigt nyttigt. Och jag blir sporrad av mina träningskamrater!

Snyggaste pudlarna! Titta noga, en av dem kommer att tävla på SM, sanna mina ord!

2 kommentarer:

Carro sa...

Haha vad söt du är!!! "Titta noga, en av dem kommer att tävla på SM" Var tvungen att läsa det tre gånger!! TokFia, men go är du!! Tack för idag och STORT LYCKA TILL PÅ LÖRDAG! Ha roligt på plan!! Kramis Carro

Anonym sa...

Vad kul det fungerade!!!! Härlig känsla med fina människor kring dig!'
Du sprider så härlig energi!
Kram Ingela
www.ostanvindens.se