Translate

lördag 21 maj 2011

Tävlingar i sommar

Maggan o Trubbel. Tollare såklart Och Maggan  är en underbar
hundmänniska som lyckas med alla sina hundar
Nu när kroppen är någerlunda fungerande har jag bestämt mej för att kolla runt lite hur säsongen med hundarna ska se ut. Jag hade ju tänkt att starta Bobbo i agility och freestyle och Pluto i freestyle, lydnad och agility till hösten. Han får ju inte starta förens i september. Möjligtvis att jag kan tigga till mej nån start i en inofficiell tävling för att prova på. Men det räknar jag inte med. Hitintills har jag hittat 10 offficiella tävlingar som jag har lust att anmäla mej till. Många av dem krockar med Stora N:s fotbollsmatcher. Så jag får väl deala lite med fadern i huset samt alla gudfädrar han har. Kanske de kan ha intresse av att se min son spela fotboll några av de 8 gånger han ska spela. Visst vill jag också se på mitt barn. Men jag kommer att vara på plats många gånger. Och Bobbo är också min son. Så jag kommer prioritera det som är mest aktuellt för varje gång. 


Det ska bli så spännande att sätta igång igen. Lite har jag sneglat på alla i klubben som har högre ambitioner än vad jag har. Deras tävlingssäsong började för rätt länge sedan. Min rygg har ju satt stopp för alla planer. Men nu har jag anmält mej till tre kurser, bönat mej in på en (hoppas, hoppas, jag får plats!) och sett ut massor av tävlingar jag vill gå på. Så jag kommer inte vara sysslolös den här sommaren! Alla tävlingar kräver ju träning också! Så nu måste jag ladda ner musik till mitt nya freestyle program. Dessutom har jag lite lust att starta med båda mina hundar i klassen 6+ i Linköping i början av juli. (måste vara 6 fötter eller fler, dvs minst två hundar o en förare) Så då måste jag hitta ett program där nybörjaren Pluto passar lika bra som Bobbo.


 Åh det är så härligt att träna igen! Jag ser så mycket fram emot den här säsongen! Om det går som jag planerat kommer säsongsdebuten för Bobbo bli på söndag nästa vecka. Då med en inofficiell i Östra Ryd. Men innan dess är det kurs med Annika Aller på tisdag. Det känns som jag är jag igen!
Aller med Ess

1 kommentar:

Elin sa...

Hej, och tack för kommentaren! Vad kul att du har hittat min blogg, hoppas du kommer tillbaka! :)