Translate

söndag 29 maj 2011

Agilitytävlingz
Uno kommer farande ut från tunneln...
I dag var det många ekipage som tävlade. Uno gjorde kanonfina lopp ihop med matte Ann som verkligen utvecklats otroligt det senaste året. Det är så häftigt att se. Han har så underbar stil när han hoppar och Ann gör att det ser så lätt ut när de far fram i snabbfart. Dottern Emma fick det

...och upp på balansen. Matte Ann är med hela vägen
 kämpigt i första loppet. Med ilskna tårar och med bitmärken i läppen lämnade hon banan. Men oj vilken revansch hon tog i hoppklassen! Holger var med, jobbade framåt och Emma strålade som en sol när hon gick i mål. Vilken härlig tjej hon är!

Maria strålade som en sol idag. Igår hade hon tagit en pinne, vilket jag inte visste. Och idag med gick Elvira fantastiskt i agilityn. Om det beror på kursen i tisdags eller om de är inne i ett bra "flow" vet jag inte. Men bra gick det!Elvira flyger över balansen. Snabb som attan är hon.Annette imponerade också jätte stort på mej idag, Med sina corgis svischade de fram på banan. Jag har inte sett henne röra sej så här lätt och ledigt någonsin. Och vilka hundar hon har. Jag blir så glad när det går bra för dem!1 kommentar:

Ann sa...

Emma halkat och tagit emot sig med handleden som fick mkt stryk,där av tårarna.
Hoppas den slipper förlja med på röntgen i morgon..
Ja vem behöver inte gå ner sisådär 400 kg ;)