Translate

söndag 22 april 2012

Vattenskada

I veckan kommer de och ska bryta upp nästan alla golv samt de flesta inneväggarna. Vi måste ta bort det mesta, inklusive datorn jag skriver på nu. Var ska vi göra av allt? 
Barnens rum i pågående.
Värst är ungarnas rum. Så just nu håller vi på att rensa och försöka få upp så mycket som möjligt på övervåningen. Tack för att vi har golv däruppe nu!!!! Lillfisen stör mest och gör alla galna så hon har arrests i soffan, de andra två håller precis på att ta hand om de sista sakerna på golvet. Sängarna, bokhyllan och  hyllan får vara kvar i rummet, allt annat är bortplockat. 
Leksaker som ska ges bort.
En hel del leksaker har fått gå till de sällan skådade jaktmarkerna och en hög är sparad för lilla Alma, Lina och Milou.  Barnen har själva tagit ansvar för vad som ska går vart.


Jag ser inte framemot de kommande veckorna, ändå längtar jag efter att de ska sätta fart. För i sommar vill jag ha ett helt hus igen. Inte dra ut på eländet hur länge som helst! 

1 kommentar:

Millan sa...

Hoppas det går fort för er att få ordning på allt igen. För det är inget vidare att ha det så som ni har det nu.

Vi vet. Vi hade ju översvämning i somras i källaren och bar utan sov rum från slutet på juni fram till veckan innan jul.

Tusen tack för att ni tänker på Lina när det gäller leksaker.

Kram på er alla <3