Translate

måndag 16 april 2012

Pluto är sjuk!

Pluto är sjuk.
Han grävde sej in i fodertunnan i går igen. Magen som en tunna. Öm i buken. Spydde några gånger. Bajsade några gånger. Ingen kvällsmat.


I natt har Pluto bajsat högar i hela huset. Han har kräkts och kräkts. När Stora N väckte mej vid tre i natt fyllde jag en bärkasse med bajs och spyor som han lämnat på golven i huset. Efter det fick han springa ut 4 gånger till under natten för att kräkas. I morse var han smal. I morse var han lite trött.


När jag kom hem från jobbet låg en liten slemmig uppstötning på golvet, rött som blod. Pluto var slö och jätte halt. Tog ut hundarna på en promenad. Han hängde knappt med. Två gånger stannade han och var på väg att vända hem. Men jag lockade honom att fortsätta. Han bajsade en liten rackare. Han såg mest ynklig och illa ut. Slutade inte halta. Sprang efter bollen, lite försiktigt. Lunkade tillbaka till mej. Sedan följde han mej långt bakom när vi fortsatte promenaden. Haltandes. Han ville bara hem. Hem till sin säng. Gick raka vägen dit. Lade sej. Rör inte en fena. Hängig. I morgonbittti blir det veterinären......

2 kommentarer:

Sandra, Thyra, Lhine o Rhiva sa...

Nämen oj, stackars Pluto :'( Hoppas han kan få något så magen blir bra snart igen.

Nathalie och Ayax sa...

Oj! Hoppas det inte är något allvarligt och att han mår bättre snart!