Translate

tisdag 10 april 2012

Tanketorka


En vecka kvar till tävling och jag har inte en aning om vad jag ska göra för program!!! Jag får panik! Nu har jag testat att byta låtar igen. Ingen inspiration alls. River mitt hår och tycker programmen blir för osammanhängande. Finns inget flyt. Finns ingen röd tråd. Inte i Bobbos program i allafall! Till den förra låten hade jag en början. Sen var det totalstopp. Nu till den nya låten har jag en massa rörelser som inte är lätta att länka ihop, men bara rörelserna i sej är kanske 1minut. Låten är 2 minuter. HJÄÄÄÄLP! Och hur jag än vänder och vrider på det får jag inte till det! Det regnar kopiöst och även om jag kan gå ut och träna, för att träna i regn, så gäller det att jag har en plan. Jag har ingen plan, och planlöst tränade brukar inte ge resultat! Bobbo håller ihop för en gång skull nu när vi tränar inne. Men han är fortfarande alldeles för fokuserad på godis så han hugger mot handen hela tiden och det har han aldrig gjort förut. Så samtidigt försöker jag få bort det beteendet, vilket gör att jag är rätt hård. Det vet jag brukar straffa sej sen, när han inte vill göra någonting alls. Så det är en balansgång det där. Men eftersom han är duktig också överöser jag honom med beröm. Så jag hoppas han hittar motivationen där. 
För Plutos del är det dags att börja repa hans klass 1 nummer. Vi har mest gått igenom hans klass 2 rörelser. Men det är ju 3 veckor kvar innan det är dags för honom att debutera i klass 2. Så en repetition med hans första nummer behövs! När vi gick igenom det utan musik igår mindes han programmet och det gick faktiskt långt över förväntan. Hoppas träningen fortsätter att vara så bra tills tävlingen nästa vecka. 


Åhhh vad gör jag nu? Jag är fast. Vet inte hur jag ska komma vidare. Vet inte ens i vilken riktning jag ska gå. Jag fastnar i samma rörelser hela tiden. Repeterar samma sak. Det gör programmen tråkiga och det ger dåliga poäng. Jag behöver få alla poäng jag kan få för att kunna ta mej vidare. Det är stoooor konkurrens i klass 2, och det räcker att få under 7.5 i en kategori för att det ska bli stopp. Och alla som hejjar på mej ger beröm, men jämfört med de andra i klasserna är jag väldigt lång bak. Jag vet om det. Och jag kommer förändra det med Pluto. Bobbo kommer kravlöst få gå in och ha roligt. Men för att ha roligt krävs det att vi har ett program. Det bästa Bobbo vet är freestyle och agility, så jag vill verkligen låta honom fortsätta med det så länge som möjligt. Nej nu måste jag sätta mej ner med en plan till låten. Annars kommer jag aldrig vidare, eller så byter jag låt igen......
Förra året när vi debuterade i klass1 officiellt så var jag så
här snyg (host host) Vad blir det i år?

Inga kommentarer: