Translate

söndag 14 augusti 2011

Semestervecka med familjen

  
På färjan mot Danmark
Vi satte oss i bilen vid fyra på morgonen i måndags för att hinna med färjan från Göteborg 
vid halv tio. Och det gjorde vi med råge. Hela resan gick bra eftersom barnen sov mestadels av tiden. Färjan var riktigt bra inrett med biljardbord, Wii, schack, Nicke Nyfiken, fiskdamm och mycket mer. Barnen kunde roa sej med andra ord. Både på dit vägen och hem igen. 

Jag på en jätte god restaurang i Lökken

Kaninmatning
i slott.
Vi bilade sedan vidare till Lökken. En pärla enligt oss. Vi bodde i en stuga på en camping nära havet med bra lekplatser till barnen, mycket aktiviteter och fint boende. Sedan spenderade vi flera dagar tillsammans. Bara vi. Familjen. Allihopa. Det var underbart. Oavsett om vi var på stranden, på aktiviteter, nere i byn eller i sängen och kollade på film.
På campingen fanns det massor av skoj att göra
Lektid fanns det gott om
 Barnen blev osams och vänner igen. De fick skrubbsår och bråkade med Marcelo. Vi skrattade tillsammans, spelade spel och delade varje liten minut ihop. Det var med andra ord några riktigt bra dagar vi hade. Inte en Hollywood semester, utan en äkta, 
Blandade aktiviteter hann vi med.

helt vanlig tid tillsammans. När vi lämnade Danmark för att åka till Halmstad fortsatte vi ha bra väder.

Marcelo med sin gudfar.


 I Halmstad fick ungarna köra dumper ( ett arbetsfordon som ser ut som en mega lastbil) och vi fick umgås med Gonzalez familjen med stora middagar, bullrigt, ljud, liv, musik, hundar, barn och bus hela tiden. Sent i går kom vi hem. Sista veckan på semestern är avklarad. I morgon börjar allvaret. Men vi har alltid vår vecka att se tillbaka till när vinterstormen viner.

Lite traktoråkning hanns det med innan barnen
 rattade dumpern själva


Inga kommentarer: