Translate

måndag 29 augusti 2011

Blivande agilitykurs


I dag fick jag träffa mina blivande kursare på höstens nybörjaragility. Roligast var att en portugisisk vattenhund ska var med på kursen. En granne väckte nyfiken för rasen för några år sedan, och nu får jag chansen att lära känna en. Underbart. Tyvärr var det en ung tjej med en blandras/ staffe som inte kunde hålla sin hund lös bland andra, så hon kommer inte att gå kursen. Annars hade det varit kul att ha en sån ras med oss. Vi behöver fler trevliga staffar på tävlingsplan! Utöver det var det två samojeder, två jack russells, en dvärg schnauser ( Neli kanske ska du komma ner och kolla på en träning he he) och en gammal elev kommer med sin tik. Vilket är lite kul, eftersom jag såg henne två dagar efter att Ellen var och hämtade den lilla urgulliga vappisen.


Men roligast på bruksan idag var ändå de två underbara valparna som kom ner. Lilla svarta Grappa och den väldigt nya (hämtad idag) lilla Ella. Jag hoppas kunna ta kort på dem ganska snart. För sötare individer får man leta efter! Till och med så att jag blev sugen på båda raserna......nej inga fler hundar i huset.


På torsdag drar vi igång. Då ska mattar, hussar och hundar drillas över hinder, genom tunnlar och över balansbommar. Det bästa med det är att Ann ska hjälpa till. Så nu har jag världens bästa anledning att bjuda hit henne så att vi kan planera kursen tillsammans!

4 kommentarer:

Neli sa...

Ha ha det har du räknat ut bra va?? Jo då jag ska komma o kolla men kan inte torsdagar så jag får ta det en söndag om ni skulle köra då... Puss på näsan knäppis!

Anonym sa...

Tack snälla Åza för att du engagerar dig för klubben och håller en kurs. Du som har livet fullt med jobb, barn och hundar kan man tycka. Jättekul att Ann kan ställa upp och hjälpa dig, hon verkar också ha livet fullt. Lycka till Tjejer med kursen och behöver ni hjälp så finns jag och de andra här. Kram Lotta

Ann sa...

Vi kör väl Bad Instruktör -Good instruktör va!!?? Vilken vill du va...;)
Hihi

Åza Andersson Mägi sa...

I´ll be bad... he he he he