Translate

tisdag 9 augusti 2011

Familjen

Jag har skaffat en familj. En familj med tre barn, två hundar och en bra karl. Min familj har sina brister. En del fel. Varje dag finns det saker som slår mej att; oj vad konstigt att de gör så där! Det vill jag ju inte! Andra människor har också åsikter om mej, mina barn, hundar och mitt förhållande. Det är inte alltid de är positiva. Men inte heller alltid negativa. Jag är så rädd att andra ska tro att jag ahr den perfekta familjen. Därför kan jag ibland trycka på det dåliga sidorna. Låter det konstigt? Men det är finns alltid saker som man kan tycka om andras barn osv som inte är bra. Men ska jag vara ärlig?
Jag älskar min familj. Jag tycker mina barn är enastående. Skulle inte vilja ändra så mycket på dem. Lite humörsvängningar kanske, men utöver det; mina barn är så perfekta som jag vill ha dem. de är framåt, de ser bra ut, de vågar, är livliga, kan koncentrera sej när det behövsoch tycker det mesta är roligt. Visst är de vilda, men hellre vilda än passiva. Jag får helt enkelt lära mej att hjälpa dem att vara vilda på rätt sätt.

Visst kan man ha åsikter om Marcelo. Men han har sidor som väldigt få män har. Visst hjälpar han till lite för lite, jobbar för mycket. Men oftast kommer han hem med ett leende och berömmer mej för det jag ahr gjort, oavsett om det är min håruppsättning eller för maten jag lagat. Han rör vid mina valkar och berättar hur vacker jag är så att jag tror honom. Han fixar saker för familjen, så att vi får oförglömliga stunder och meteriella saker som vi önskar oss. Han dansar med mej under stjärnornas sken och får mej att skratta av lycka när vi sitter brevid varandra och gör ingenting.

Hundarna betyder mer för mej än vad jag tänker på i vardagen. Det är inte bara deras närvaror, utan hela livet med dem som jag älskar. Att kunna ha dem lösa nästan hela tiden, de är liksom mina barn, villiga att göra alla nya roliga saker. De  kastar sej in i mina upptåg med glädje och försöker lösa uppgiften efter bästa förmåga.

Så jag tycker faktiskt att jag ha världens bästa familj. Varje individ i vårt hushåll tillför glädje och lycka. Vi är ett team, en enhet som jobbar för varnadra. För att att varje indivd ska vara så förfylld som möjligt. Och det tycker jag är coolt.

Vem jag är? Jag är navet som håller ihop alla. Som styr upp vagnen när den kränger och hittar på nya dagliga äventyr. Jag ahr fått det jag vill och det är jag lycklig över!

1 kommentar:

Linda sa...

Jag tycker att du verkar ha en jätte härlig familj! Att ni har lite fel och brister är väl bara naturligt det har ju alla familjer!Den som påstår något annat ljuger ju!