Translate

måndag 21 juni 2010

Vecka 8


Så var det dags att ställa sej på vågen igen. Jag måste erkänna att det var med viss bävan. Eftersom min viktminskning inte varit så stor de senaste två månaderna, bara 3kg så är det ju lätt att gå upp dem igen. Speciellt nu när jag har haft semester och inte varit ute med Bobbo eller motionerat något nämnvärt. Dessutom känns det som om jag fastnat på samma vikt. Att jag kommit till en tröskel som är svår att kliva över. Jag har ju pendlat ett halv kilo upp och ner de senaste veckorna men inte kunnat sänka de där siffrorna något mer. Så lite glad blev jag faktiskt när jag ställde mej på vågen och såg resultatet, Inga revolutionerande siffror. Men ett steg
närmare min tatuering!

Vikt vecka 8: -0.9kg

Horribelt nog kommer jag inte ihåg mina cm-mått, men visst har de också minskat lite, men jag får ta ett nytt avstamp från denna vecka eftersom omfånget är helt borta i min hjärna. Nu är semestern slut för Marcelo och vi ska infoga oss i någon sorts vardag fast med lov, så då tänkte jag att träningsdosen ska öka något, men inbilla er inte någonting, det blir inga mängder, jag är faktiskt ledig.

1 kommentar:

Ann sa...

Tja.vart tog viktveckorna vägen...;)
Jag förlorade undre 2009 nästan 15 kg fast jag letar inte efter dom nått nämnvärt...;)
2010 ska det bli 10 till fast 2010 är visst halvvägs gången och lite till och jag har stått still...*S* dax att sätta fart!
Ha det bra vi ses kanske på klubben!