Translate

lördag 5 juni 2010

Hund...parken

Skulle iväg och titta på hundutställning. Nu gör inte jag det så ofta. Typ tre gånger i hela mitt liv. Döm av min förvåning när vi som publik inte var välkomna in för att Bobbo inte hade vaccinationsintyg med sej...... Så är det aldrig på tävlingar. De tävlande ska ha det men inte besökare. Dessutom kostade det 120 kr för en familj att komma in. BARA FÖR ATT GLO?????? De ska väl vara glada att få publik som kommer in och handlar? Visst ahde jag kunnat åka tillbaka hem och hämtat intyget, men då hade tollarna redan varit och pudlar i all ära, men de är inte värda 120 kr att titta på! Jag var vansinnig och påpekade att de kunnat slänga ut på hemsidan att alla besökande hundar också skulle ha vaccinationsintyg eftersom de kunde slänga ut att inga valpar under 4 månader var välkomna! Spydigt tittade killen på mej och sa att det alltid var så på alla utställningar. Mina ögon sköt blixtrar. Jag upplyste Herr Kaxig att jag minsann inte går på utställningar något nämnvärt eftersom jag TÄVLAR och TRÄNAR min hund. Jag använder den till det som en hund ska användas till, inte till att trippa runt i en fånig ring och "låtsas" vara viktig. Och eftersom det på RIKTIGA tävlingar inte krävs vaccinationsintyg så är det inte så lätt att veta att stroppiga utställnings fjant vill ha det av sina åskådare! Hur svårt kan det vara att skriva dit en rad till på hemsidan.

Han blev tyst.

Vi gick.

I stället åkte vi till parken och roade oss på studsmattor, klätterställningar och bland gungor innan vi åkte hem och förberedde kalaset.

Jag tänker INTE stödja dem och åka dit i morgon. Så nu har jag en hel söndag till mitt förfogande. Vad jag ska göra vet jag inte. Tips någon?

Inga kommentarer: