Translate

måndag 28 juni 2010

Lilla Lina är född

Totte Andersson Bilden är tagen av Totte, tror jag, och jag har snott den från facebook.

Jag tar mej friheten att exponera vår senaste medlem i familjen. Lina Maria Andersson. Hon är ett hett efterlängtat barn åt min kusin Totte och hans fru Camilla. Han förtjänar så mycket att bli pappa. Camilla har en son sen tidigare men den kampen hon har gått igenom för att få ett barn till är beundransvärd. Dessutom har hon inte haft den lättaste av graviditeter men nu är guldkornet här och båda två har förtjänat det sen flera år tillbaka. Alla tårar, all ångest, alla rädslor och den fina sammanhållning de två har är nu sammanstöpt i en liten tjej på drygt 2,8 kg. Kim har äntligen fått blivit storebror.

Totte kommer från den grenen i Anderssonska klanen som är jordnära, lugna och lätta. Jag tror han kommer att klara pappaskapet med bravur, men jag hoppas också lilla Lina med åren kan ge igen för alla bus han hittade på som liten. Bränna lägenheter, dricka hembränt och köra olovandes är bara några av påhitten han förärat sina föräldrar. För Camillas skull så får vi hoppas att busen inte blir lika galna men några gråa hår ska väl dottern ändå ge sin far.......

Två dagar före utsatt planerat snitt kom hon ut. Med andra ord är hon inte lik mina barn som brås på den Diazianska genen och vill stanna kvar i magen tills läkarna fick dra ut dem. Hon är oxå 1,5kg mindre än mina jättebarn, som återigen har den Diazianska genen att tacka för sin storlek (Marcelo vägde närmare 5kg när han föddes, Mittimellan N 4,6kg) Förhoppningsvis får heller inte Millan lika mycket komplikationer efter det akuta snittet som jag fick. Nu önskar jag hela familjen en bra läktid, lärotid och njuttid!

1 kommentar:

Camilla sa...

Så glad över att du skirver om våran mirakel dotter.
Det värmer i mitt hjärta.
Äntligen är hon här. Det är så underbart härligt. Hon är vårat allt och Kim med för den delen. Vi alla är så lyckliga över att Lina är hos oss.
KRAM