Translate

lördag 18 juli 2009

En lördag i juli.

Ännu en fantastisk skön sommardag. Denna sommar kommer väl inte gå till handlingarna som en av de mest minnesvärda, men ohhh vad jag har njutit denna sommar.

I dag kom KUSIN på besök. Förutom att hon är speciell, annorlunda, fantastisk, rolig, lätt att umgås med så är hon underbart inspirerande och kunnig. För att kompensera alla hennes fina sidor ska jag väl nämna att hon är osocial och ilsken. Men om ni skulle vilja lära känna denna fantastiska, uppriktiga människa lite mer går det att kolla in hennes dråpliga blogg http://sachikoblog.com/ . Väl värt ett besök! Nåväl, vi har frossat i kyckling med currysås och det ljuvligt goda, fantasieggande, njutningsbara, lena, smekande, svalkande, himmelskt goda fruksallad med vaniljglass. Bara ordet är en njutning. Vi bubblade i flera timmar innan hon var tvungen att åka tillbaka till verkligheten med tvätt och tvättstugetider. Personligen funderar jag på att gå ner till sjön när Lilla N vaknat. Varför inte njuta av yttligare en dag i vatten....om det nu inte finns alger. Då åker jag nog nånannanstans. Men det skulle vara kul att se Rut i vattnet. Sist vi var och badade skrattade jag mej blå när hon föll från klippan ner i vattnet och inte kunde ta sej upp. Men i sin jakt på Bobbo glömde hon bort sej. 35 kg rottis är inget smidigt djur!

I morgon ska vi till Busfabriken så skulle någon ha vägarna förbi i det som förväntas bli en regning söndag så syns vi vid babydelen!

Väl mött alla snygga, sommarbruna och likbleka!

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Tack för en skön dag, de mest välinvesterade timmar jag haft på många månader.
Hoppas vi kan ses snart igen..typ nästa helg eller nåt.

Pöss!