Translate

torsdag 16 juli 2009

Allmänt svammel

Jag är sjuk igen. Det måste vara det. Sååååå trött som jag har varit på sista tiden kan det inte vara något annat. Jag somnade till och med i en bilkö. Med barnen i bilen. Vi stod stilla. Tre gånger! Är det normalt eller? Jag hoppas läkaren fått iväg remissen så jag kan börja behandlas snart. Det är ju typ en månad kvar tills jag börjar skolan igen. Hur ska jag orka?
Nåväl trots trötthet har jag besiktat bilen, tränat Bobbo, varit och badat med barnen och slarvat bort första delen av min Sagan om ringen film. Den är spårlöst försvunnen.Borta. Barnen och jag tittade på den. Jag somnade(......) när jag vaknade var filmen slut, DVD;n tom, fodralet på bordet och skivan puts väck. Borta. I flera dagar har vi letat överallt, men ingen film....Finns det filmätande myror??? För myror har vi fått in i huset. Inte stora, men små, svarta och MÅNGA. Fast jag vet nog hur man kommer till bukt med dem. Efter två dagars hällande med matolja ser man nu bara några stackare som förvirrat springer med händerna över huvudet och vrålar; HJÄLP VART SKA JAG? He he.
För tillfället är jag hundvakt åt en rottis. Ägarna funderar på att skaffa valpar på henne. Om jag NÅGONSIN börjar vekna och lycksaligt mummlar att de är söta och att jag nog.......så STOPPA MEJ!!!! De fäller, de tuggar sönder, de är stora, klumpiga och väldans jobbiga att uppfostra. Aldrig Rottis, så det så. Eller....nej. Jag har rottis hår i hela huset som ligger som en ruggig matta, hon har precis tuggat sönder Stora N:s favorit leksaker, idag satte hon sej på min bäbis, drog in lera i hela huset, repade golvet och snott mat från barnens händer. Det är lååångt till söndag....

1 kommentar:

sachikoblog.com sa...

Ska jag komma förbi på lördag och hjälpa dig valla denna oregerliga best?