Translate

fredag 21 februari 2014

Vardagsinlägg

Jag började morgonen med att faktiskt känna mej lite utvilad. Vaknade så där härligt morgonpömsig. För att vakna till öppnade jag facebook på mobilen. Inläggen haglade in om det dåliga vädret. Inte kände jag någon stress att gå upp och ta reda på om de hade rätt... Det var så skönt där i sängen med de fluffiga täckena, hela sängen för mej själv. Marcelo jobbar och barnen satt i soffan och glodde på barnprogram. När jag väl klev upp hade jag inte mycket kvar av gårdagens svårmod. Kände mej pigg och hyggligt glad. Kanske inte pigg á la springa en mil, men pigg nog att ta itu med det jag skjutit upp hela veckan. 
Betalat räkningar
Så nu på förmiddagen har jag betalat alla räkningar, jag har gjort frukost och två timmar har jag lagt på Miljöpartiets valmanifest. 
MP:s valmanifest på nätet.

Det är så himla bra att vi har möjlighet att göra det via nätet. Mestadels tycker jag om allt Miljöpartiet står för så arbetet är inte alltför betungande. Men det ska göras. I maj åker jag ner till kongressen för att rösta igenom förslagen. 

Frukost
Jag älskar verkligen purjolök. Till frukost blev det hembakat bröd med Philadelfiaost och purjolök på. MUMS! Det är så vansinnigt gott. Man blir på bra humör av det. Testa vettja! Nu står en promenad med hundarna på programmet sedan blir det stallet och efter det ICA MAXI i Norrköping. Jag kan inte nog berömma den butiken! Mycket ekologiskt, svenska råvaror med jämförbara priser som utländskt kött och besprutade frukt och de gör det enkelt att välja rätt. Inget som står undangömt. De är verkligen en förebild för alla andra affärer. Visst dumt att åka till en annan kommun att handla, men eftersom maten dessutom är fräsch där föredrar jag det. Sedan är det plugg som gäller hela kvällen. Har inte öppnat böckerna alls de två senaste veckorna. På måndag ska jag vara klar med nästa läxa så jag har lite bråttom kan man ju säga. Shit det är bara tre dagar kvar tills jag börjar jobba igen. Nästa vecka är så fullpackad med utbildningar, plugg och jobb att dagarna inte räcker till. Ett abrupt uppvaknaden efter en hel vecka i dvala. Ser framemot det med skräckblandad förtjusning.

Inga kommentarer: