Translate

söndag 6 januari 2013

Fika i det lilla huset

Jonna och Edith med Molly där bak.
Jag blir förvånad själv över vilka fantastiska människor jag har runt omkring mej! Vi har inte alltid tid att ses, men shit vad förälskad jag är i dem. För länge sedan valde jag att ignorera de som inte är bra för mej och samla på dem som jag verkligen, verkligen tycker om. Bekantskapskretsen har minskat kraftigt men de som är kvar är verkligen helt otroligt bra för mej och mitt välbefinnande!
I dag var barnen ute på egna äventyr och jag passade på att träffa Jonna och Edith. Det blev en fika i det lilla huset, med de ljusa möblerna och te i sil. Vi åt vattenmelon och lekte tittut med bäbis som liknar prinsessan Estelle. Men framförallt så pratade vi. Och pratade och pratade. Vi planerade lydnadstävlingar i sommar  vi ska ta upp våra sökträningar, vi pratde hund, 
karlar, bäbisar, dagis, jobb och trivsel. Jag älskar att sitta i Jonnas hem. Alltid så hemtrevligt. Alltid lika vilsamt. Hon och jag och de svartvita hundarna. Gamla Ella och fina Molly. Favorit hundkompisarna. Vi planerade hundpromenad nästa vecka och jag bara myser. Jag är så stolt att få vara vän med Jonna. Hon har någonting som ingen annan har. Om jag kunnat skulle jag gärna adopterat hela hennes familj! Alla är lika härliga. Vilka kvinnor! Vilken vän jag har!  Nu är jag redo att jobba i morgon. Nu har jag tankat med kärlek. Först från Åsa och Anna och nu från Jonna. Och såklart från min egen familj. Nu är jag redo för 2013!
Edith liknar Estelle


Inga kommentarer: