Translate

onsdag 30 januari 2013

Cirkus

En gång i tiden var jag cirkusartist! Jag var akrobat och fick åka på turné. I manegen var det jag och ett tiotal andra som tillsammans hjulade, stod på händer, byggde pyramider och gick ner i svanen. Jag har alltid varit väldigt vig och jag älskade att träna varje vecka. Men där i manegen kände jag mej vilsen. Jag vantrivdes oerhört och några år senare slutade jag.


Att gå upp på händer är inte helt lätt, men
all gjorde ett tappert försök.
I söndags var det dags för mina tjejer att ha sin första cirkusuppvisning. Blott 6 och 4 år gamla tog de på sej fina blå små sammetsdräkter och gjorde kullerbyttor in i cirkusmanegen. Det var inte en tältturné den här gången utan vi var i träningslokalen. De stod på huvudet, försökte stå på händer, de hjulade och hoppade på en 
Andra barn visade vägen hur det kan
komma se ut om ett tag...
trapets och byggde pyramid. Mina små barn. Mina cirkusungar. Vilka fantastiska barn! Och de älskade det! Applåderna dånade och pappa Marcelo filmade. Nu har de blivit erbjudna att vara med när det är på "riktigt". I cikustältet. Med alla atteraljer. Tjejerna är överförjusta. Kan vi så ska vi försöka vara med. I sommar. Vilken cirkus!

Inga kommentarer: