Translate

måndag 28 november 2011

November värme



Vädret var mörkt och lite regnigt, blåsigt, uppfriskande och faktiskt underbart hundpromenad väder!
 
I går var det bandyträning för barnen. Det liknade mer simträning..... Över isen var det fyra cm tjockt lager med vatten. Det är första advent och 16+ grader. Helt otroligt! 
Medan barnen roade sej på isen tog jag och hundarna en promenad. Även om vi inte kan vara borta länge har jag börjat uppskatta vår en timmes stads vandring på söndagarna. Och en timme är ju bättre än ingenting. Vi 
Hundarna är med o tittar på träningen
träffar inte så många människor och hundarna kan springa lösa och jag kan gå eller strosa i egna tankar eller lyssna på Lilla N när hon är med. Ändå hinner jag se mina stora barn när de spelar avslutande matchen, när de gör lite konster och tränar på att ramla. Jag gillar träningar som är mer än 60 min! För jag får göra hela familjen nöjd samtidigt. Plutos framsteg är stora. 
Pluto och jag kramas i blåsten.
Jag filmade hundarna och har försökt klippa en film som ska bevisa hur artig min hund börjar bli. Men datorn hänger sej, låser sej och stänger av sej själv så fort jag gör någonting. Grymt irriterande, men vad ska man göra? Ni får helt enkelt tro mej när jag säger att han blivit duktigare. Nu ska jag försöka boka en tid med Yvonne, för lite träning inför sommarens tävlingar. Jag hoppas kunna starta i agility, freestyle och lydnad med Pluto-boy. 
Bobbo njuter av friheten och vinden.
För Bobbo blir det debut i klass två! Och jag har ingen tränings motivation just nu. Jag gillar promenader, men tränar mest lite pliktskyldigt. Efter jul ska jag ta i tu med mitt liv och träningen!

Inga kommentarer: