Translate

söndag 27 mars 2011

PARTYYYYYY!

Det ska börjas i tid. Kompisen Leo fyllde år så det blev en helkväll på Harrys inne i Norrköping i måndags. I vanliga fall är det stängt på måndagar. Men när en sån cool kille som Leo fyller så slår de upp sina portar och ställer till fest. Det blev inte så mycket barhäng, vi skulle ju trots allt jobba tisdag morgon. Jag lät dansgolvet vara men andra roade sej glatt åt skönsjungande musik på stora dansgolvet. Det var ju bara öppet för oss. Så vi behövde inte oroa oss för annat löst folk. Och Leo var glad som en lärka. Nämnde jag att han fyllde 6 år?


Det var barnen och inte jag som egentligen var bjuden. Så mina barn har besökt en av Norrköpings mest välbesökta utehak innan de fyllt sex år. För Mittimellan N var det viktigt att det skulle finnas en discokula i taket. Gissa hur hon lät när hon förjust vrålade; -Mamma jag sa ju det! Det finns en diccokula. En riktig discokula mamma. Jag sa ju det! De rockade loss till smurfhits medans vi mammor satt runt ett bord och tog igen allt vi inte hunnit prata om sen sist vi träffades. Ja, förutom Leos mamma. Hon serverade alla och hann knappt stå still en minut. Och våra hjälpsamma händer viftade hon bort vänligt men bestämt.



Bästa presenten var Bakkugan tyckte Leo. Han strålade som en sol när det var dags för oss att lämna Harry´s i kvällsmörkret. Mina barn var trötta och väldigt nöjda. Mest spännande var toaletterna. Handdukstorken med papper rullade automatiskt ut när man tog ett papper. COOLT! Det blev många besök ner till toan...... Ja, så var den oskulden tagen. Tidigt, tidigt. Men det är rätt spännande att som barn få se vuxenmiljöer de annars inte har tillträde till. Nu får vi hoppas att det är många år kvar innan de börjar smita in på liknande ställen, utan sin mamma.

Inga kommentarer: