Translate

fredag 8 februari 2013

Pluto bli bra nu!

Det här med skadade hundar och jag är ingen bra kombo. Det här med skador och jag är ingen bra kombo. Jag är inte bra på att ta det lugnt så länge det krävs. Jag måste ta ett aktivt val; nu ska vi vila så eller så länge. Sedan måste jag följa det för annars är jag på det för snabbt igen. Nu är det ju Plutos lite mystiska hälta som gör att det kliar i fingrarna. Jag märker inte av att han haltar längre. I bland kan jag misstänka en viss markering just när han reser sej, de första stegen, men sen ingenting. Men han går ju inte gå kopplad när vi promenerar. Kanske borde han det? Han får vara ute korta stunder och han far som ett jihu runt, runt på tomten, Det fixar benet. Jag vill kunna ta med honom när vi är ute och går. Visst är det mysigt att bara vara enad med en hund under de lite längre promenaderna, men på morgonen när vi går tillsammans lilla varvet..... det är vi tre! Vi är gänget liksom. I morgon ska han få följa med ett lite längre varv. Kanske vi kan ta en tur i skogen? Inte för att jag har ett supersug efter träning och så, men det är ganska tråkigt att inte kunna göra NÅGONTING när andan faller på. Jag vill att han ska vara bra nu!

2 kommentarer:

Siriosmilla sa...

Jag har haft en hund som haltade rejält! Det visade sig, efter veterinärbesök, att hon hade skador i de yttersta tålederna! Hoppas att Pluto snart blir bra!

Åza Andersson Mägi sa...

Usch vad tråkigt! Ja jag hoppas han blir bättre. Vetrinären sa att vi skulle avvakta så länge han han förbättras. Positivt med en vetrinär som inte pungar en på pengar men samtidigt..... Ja ja vi får hoppas Pluto mår bättre snabbt!