Translate

onsdag 20 februari 2013

Familjeutflykt


Tjejerna älskade brandbilen!
Vi har ju tre barn som drömmer om att få arbeta i räddningstjänsten, vad passar inte bättre än att gå på deras årliga uppvisning? Jag, Marcelo och vår tre vilddjur packade in oss i Marcelos bil ( vi måste skaffa en större bil, det är trångt!) och åkte in för att kolla. Där mötte vi världens bästa vän Kristin, 
Lilla Milou
min guddotter Milou och hennes två bröder. Men det var fler kändisar på plats, Kevin kom, Jessica med barn var där och Nathalie hann vi byta några ord med. Det som skulle bli en liten familjeutflykt blev en orgie av att umgås med andra fina människor. Men visst hann vi hålla handen, pussas, skratta och kramas där bland alla människor i kylan. Det är inte ofta vi gör saker tillsammans hela familjen. Och ska jag vara ärlig är det inte alltid roligt att göra saker tillsammans, alla medlemmar i vår familj har viss tendens att kunna vara på dåligt humör då och då. Ofta när vi gör saker ihop.

Jag är nog lite kär i han än!
 Men just denna dag var alla på bra humör. Vi besökte McDonalds med Kristin och barn och blev kvar läääänge så vi fick mycket tid att prata och umgås medan barnen kunde leka. Så förutom att få vara med min egen familj, fick jag även vara med min själs-syster och det var ju inte helt dumt! 
Jag och min guddotter på Mcdonalds
Milou, älskade guddotter var så där härligt charmig som bara hon kan vara. Att hålla i henne får det att dra lite i bäbistarmen. Lite sugen blir man! Dock inte på riktigt. Men hon har sån fin energi, hon är så enkel, så lätt, så underbar! 

Inga kommentarer: