Translate

lördag 2 februari 2013

Gå-tävling

Nu är det ju så att jag anmälde mej till jobbets stegräknar tävling. Japp, nu ska jag vara idiot i ett par veckor igen. De andra valde att ta den stegräknare som tävlingen erbjöd, men jag är ju nöjd med min så jag valde att ha den istället. Men var sjutton har jag lagt den?

När jag har stegräknare på mej blir jag lite tävlingsinriktad och blir en plågoande mot mej själv. Jag måste liksom hela tiden bräcka antalet steg jag gjorde dagen innan. Och alla dagar kan man ju inte gå lika mycket som man har gjort. Speciellt inte efter någon vecka eller så. Därför har jag valt att räkna antal steg per vecka, jag nollställer alltså inte stegräknaren varje dag. Men i o med den här utmaningen måste jag ju skriva in antalet steg varje dag. Jisses hur ska det gå? Nu har jag ju dessutom blivit lite försloffad när Pluto är 
Silva räknade till 141 steg inne i köket i morse.
halt...... Men jag har en plan. Jag ska börja gå upp mej nu under helgen, räkna antalet steg jag får ihop och sedan när allt drar igång på måndag så ska jag gå ut så hårt jag kan och sedan bara öka.

Halva morgonen har jag letat efter min svarta lilla medhjälpare. Tillslut hittade jag den, men batterierna är väldigt dåliga. Det blir att shoppa nya! Att göra frukost kostade tydligen 141 steg. Nu ska jag gå Lilla varvet med Pluto och sedan en längre sväng med Bobbo. Några 10 000 steg kanske jag inte kommer upp till idag, en lazy lördag. Men nu sätter vi igång. Heja, heja mej!

1 kommentar:

Siriosmilla sa...

Jag kanske ska leta fram min också! Det är alltid en utmaning att försöka bräcks sig själv! Lycka till!