Translate

torsdag 1 september 2011

Morgonpromenad innan jobbet

Jag har turen att börja sent på torsdagarna. Det betyder att det finns mycket tid att promenera på morgonen.Så nu har vi varit ute en timme.Lilla N cyklade och Stora N gick. Första stoppet blev bussen, där vi vinkade av storebror som skulle till skolan. Sedan fortsatte vi med sällskap av en granne och hennes golden Freja hela varvet runt. Framför allt var det skönt för träningsvärken att få gav sej lite stelhet. Jag mår bättre än vad jag trodde att jag skulle göra idag. Och det är skönt. 
Dessutom hann jag sätta degen på jäsning medan vi var ute så nu åker brödet in i ugnen och jag får hembakat bröd från och med idag. Det känns med andra ord som om vardagen börjar komma i kapp. Jag börjar hitta tillbaka till orken, rutinerna och det liv som jag trivs så väldans väl med. Hundarna tränas fem dagar i veckan minst, vi kommer ut på våra promenader, träningen för både barn och mej är igång, jag har ett jobb, jag har börjat hinna och orka städa här hemma. Dessutom rensade jag avloppet i tvättstugan häromdagen, så nu kan jag tvätta igen utan att det blir översvämning. Det går inte att förneka. Jag älskar hösten. Bästa, bästigaste årstiden av dem alla!

1 kommentar:

Tessan Eklund sa...

Skönt att du hittat tillbaka. Instämmer att hösten e bäst. Lagom varmt/kallt ute o massa härliga färger på löven vartefter :-)

Smaskigt mä nybakt bröd efter en promenad. Avis...

Här känner man sig bara tjock, fet o orkeslös för tillfället, men bara i 2 mån till :-)

Ha d kanon o va kul att era tävlingar går så bra. Hejar på er :-)