Translate

onsdag 21 november 2012

Judarna - dagens Hitler?

Judarna i Israel gör som Hitler; låser in en befolkning i getton och  försöker utrota dem! Jag är så arg och så bestört att jag inte vet var ag ska ta vägen!

Jag har ingen som helst förståelse att "Guds folk" - de utvalda agerar mordmaskiner och agerar på samma sätt som Hitler en gång gjorde för ca 65 år sedan. Har inte historien lärt oss människor någonting? Och är det några som BORDE ha förstått någonting så är det just det judiska folket! Det som Israel just nu gör och har gjort i Gaza under alltför många år är så förkastligt att finns det en Gud så.... ja, vad är det han gör i Bibeln, dömer hårt och orättvist.
Bilden tagen i Gaza för en dag sedan  Källa: aftonbladet

Under många år har jag blivit vansinnig när palestinerna skickat bomber över Israel. Jag har undrat om de själva förståt att de förstör för sej själva. Månniskor är människor och vi borde kunna lösa konflikter utan vapen! Judarna fick "tillbaka" Israel efter flera hundratals år eftersom Hitler och tyskarna behandlat dem på ett så vidrigt sätt. Det var det vinnande laget som beslutade att muslimerna skulle flytta på sej efter att flera generationer bosatt sej i det som i Bibeln sagt är judarnas land. Sedan dess har Israel bombat Libanon, de har svultit ut människorna i Gaza, tar deras fiskevatten, bosätter sej på palestinernas mark ( judiska bosättare) och skjuter sönder familjer gång på gång på gång. I Gaza har de byggt långa tunnlar för att kunna frakta in murbruk att bygga upp husen som Israel jämnar med marken. För de får inte köpa in material, bensin eller läkemedel till sjukhusen. Som en jagad varg tränger Israel in palestinierna i ett hörn och låter den svälta. Klart att de då försöker försvara sej! Det skulle jag göra om nån svalt och hotade min familj! Jag hörde nån uppgift på radion igår att 700 palestinier hade skadats och några hundra dödats, på den Israeliska sidan var motsvarande siffra 70 skadade och 13 döda.

Israel skickar in förarlösa plan över Gaza och släpper bomber som dödar urskillningslöst. I bland bombar de Gaza med lappar att de ska fly för att bomberna kommer. Gaza är helt avskuret. Det är en liten "ö" helt omringad av Israel och där befolkningen inte får lämna gränsen. Alltså har de ingenstans att fly. De har ingenstans att odla. De lever i ett jätte getto i väntan på Israels välvilja att att släppa in förnödenheter eller skjuta sönder dem! Hitler använde gas, Israel är minst lika klandervärda och vidriga i sina bomb anfall!!! 

Guds utvalda folk agerar som rena rama idioterna gång på gång. Hans kärlek till dem får honom att återvända, men hur länge till ska de Israeliska regeringen få bete sej så här? Att de aldrig lär sej!

Nu hade de hela världens omsorg och sympati. De hade världens läge! Andra världskriget är ett fruktansvärt kapitel. Men varför, varför vill israliterna skriva ett liknande kapitel där de själva är bödlarna den här gången?


Inga kommentarer: