Translate

onsdag 28 mars 2012

Trött men äter god mat

Nu börjar livet spinna på lite för fort. Jag vill inte hamna i stress-läge igen. Men jag har mycket runt mej som jag skjuter upp. Så nu kommer jag säga nej, nej och åter nej till mycket. Jag klarar inte av att fullfölja alla åtaganden. Helgen ska jag använda till att beta av alla "måsten" som får mej att må dåligt. 


I dag blev det ingen kurs, den var inställd pga spöregn, och jag kände en suck av lättnad när jag hörde det. ILLA! Jag som älskar att gå kurs med Pluto. Det blev heller ingen längre promenad, eller någon träning. När maten var uppäten och undanplockad var klockan över åtta och det var mörkt ute, och barnen väldigt trötta. Så idag struntar jag i alla måsten!!!!!! Så fort pottsorkarna har somnat i sina sängar ska jag gå och sova själv. Jag behöver mer sömn om nätterna. Roligt är det dock fortfarande att få nya recept att laga mat till varje dag. Det är som att öppna en pralin varje dag. Gott är det också. Hittintills har dessa funderinagr kommit:


Varför har jag inte ätit mer selleri i mitt liv?
Vad faan är quinoa? Innehåller det gluten?
Inte visste jag att sesamolja var en sån delikatess!
Äggmaka med kalkon och tomat vilken super kombo!

Jag är lyrisk, och de nya recepten får mej att känna mej lycklig. Jag har ett riktigt bra liv! Det är kul just nu! Tänk vad lite mat kan sätta guld på tillvaron!

Inga kommentarer: