Translate

söndag 18 mars 2012

Semester

   

Vi är panka. No money. Kontona ekar tomma. Så vad gör man då i sommar? Tanken var en tripp till Holland. En resa till Barcelona och en tjejtur till Estland. Blir nog inget med det. Ho ho ho ho---ho ho ho ho... ja det ekar.... pengarna räcker inte. Trappen ska på plats, avloppet betalas, jord lassas hit, det ska fixas en fasad på garaget och gärna lite el och väggar på övervåningen...... Så semestern ser lite..... mindre påkostad ut.


Vår sjö går inte av för hackor på sommaren!
 Tur att vi bor så bra som vi gör! Med sjön runt knuten, skogen tvärs över vägen och en stor egen tomt där vi kan njuta av sommarvärmen tillsammans och kosta på oss hur många besök i 


Djurparken är nära

djurparken som helst! Många helger kommer vi såklart åka runt och tävla i Stockholmstrakten, runt om i Östergötland och här hemma på hemmaplan. Jag har just nu börjat föra in allt i almanackan för att inte dubbelboka mej eller nån annan i familjen. Och lite semester blir det för oss.


 Vi kommer fara runt på olika evenemang, temaparker och bo i lite olika städer under vår resa. Men det blir en svensk sommar i år. För ungarna spelar det ju inte så stor roll. De tycker om att ha roligt och det brukar ju vi ha i vår familj. Än så länge har de mest sett Öland, Västervik, Stockholm, Halmstad och kommunerna runt där vi bor,  i vårt avlånga land.Vi ska ändra lite på det i år, vigda vyerna lite. Det ska bli roligt, men det jag ser mest framemot är att Marcelo ska ta en längre semester i år än vad han gjort på massor av år. Vi ska tillbringa flera veckor i sträck med varandra. Varje dag tillsammans. Det ser jag fram emot!

Inga kommentarer: