Translate

söndag 4 mars 2012

En bra söndag

Nu till lite roligare saker. Dagen har varit fantastisk! Nere vid sjön fick jag tillfälle att fota min underbara dotter vid bryggan. Vi njöt i solen. Sedan gick vi ut i skogen med Pluto. Mötet på eftermiddagen skapade hopp om bredband ut till oss under nästa år och kylskåpet blev fyllt efter en tur till Willys. Nya grannarna har börjat fixa med en parkeringsplats på tomten, så det är liv och rörelse. Det känns nästan som om våren vore här på riktigt.







Pluto fick till ett par riktigt bra sökslag. Han ger inte upp i första taget och även om hans luktsinne är av den sämre hundsorten så vet han numera vad han ska göra och gör verkligen sitt bästa. Det finns gott hopp om att han blir en bra sök hund så småningom.


Det fina vädret får mej att vara på bra humör och även om jag har en stor hormonsvängning i kroppen just nu, (jissis, vad är det som händer egentligen???) så är det rätt skoj att leva mitt liv just nu. 

På kvällen har jag börjat skicka in anmälningar till en del tävlingar. Sex stycken var öppna redan nu, och om det går som planerat startar Pluto lydnaden i maj i Norrköping och agility i Linköping eller Vadstena. Linköpingstävlingen var inte öppen för anmälan än.... Men första starten i freestyle sker redan i april i Linköping. Då kommer Bobbo gå upp i klass två och förhoppningsvis tar Pluto sitt tredje diplompoäng i ettan. Men på tävlingsbanan kan allt ske.....

Inga kommentarer: