Translate

måndag 13 juli 2015

Gör faktiskt tillsammans.

Lilla N, Marcelo och Mittimellan N. Far och döttrar, De är så fina ihop!
Vi gör faktiskt saker tillsammans i vår familj. Det händer. Inte många tror det. Men vi har härliga familjestunder ihop alla fem eller alla sex ( Bobbo). Vi är en familj där kittet som håller oss samman är kärleken. Sedan lever vi nog rätt olika liv allihopa. Än så länge delar ju barnen livet med mej och med varandra och pappa kommer in tar över oftare och oftare. Vår familjehållning passar inte alla, men det är så vi lever och vi vuxna är väldigt nöjda över det. 
Lilla N och Marcelo busar mellan golfslagen.
Barnen önskar såklart att pappa kunde vara hemma lite mer och delta i våra aktiviteter lite mer. Men livet är ju inte bara sötebröd. Så när vi får till de där dagarna tillsammans då känns det såklart extra bra. Vi åkte och spelade minigolf på äventyrsbanan i grannstaden. Självklart vann jag med över tio slag så bara där var det ju en lyckad dag. Men vi hade det riktigt trevligt tillsammans, även om dottern fick ett psykbryt vid hål 4 och sonen deppade ihop vid hål 6. Men de bröt ihop och gick vidare. Precis som man ska. De dubbade varandra till golfmästare och Marcelo log stort hela tiden. Han är så vacker när han ler.
Marcelo och jag, så som det ska vara.
 Det var en vacker dag, med min vackra familj, utan gråa moln, utan sorger. Törs vi tro att våra otursår nu äntligen börjar ta slut? Vi har haft en lång resa där vi som familj fått stå ut med många och väldigt tuffa stormar. Vi har hela tiden stått enade, samlade och gett varandra kraft, men det är klart att det är jobbigt när yttre omständigheter tär  och äter på oss.  Men den här dagen fanns det inget som låg som ett mörkt moln över oss. Vi bara var. Vi bara njöt. 

1 kommentar:

Linda sa...

Varför deltar inte Marcelo oftare i familjelivet med sina barn?? Barnen är bara små en gång påminn honom gärna om det!! De vuxna är nöjda men barnen då ??