Translate

tisdag 26 mars 2013

Back to vardag

Begravningen var igår. Jag sitter vid fel dator så jag har inte bilderna, så själva begravningen återkommer jag till i morgon eller nåt. I dag var jag på jobbet. Känns som jag varit borta en evighet, ändå var det bara fem dagar. Men precis som när jag jobbade förra gången är det oerhört många borta i personalen. Jag undrar om ens hälften var där.... Det blir ett evigt pysslande med lektioner och annat. Det tar energi. Men jag gillar jobbet.
 Och jag gillar att plugga. Nu ska jag kasta mej över en bok jag inte vet någonting om. Kan inget om varken författaren eller boken. Att plugga spanska är både bäst och kolera. Roligt när jag hinner med det och ganska pressande när tiden försvinner iväg. Jag fattade inte mycket av det jag läste förra veckan. Allt var bara blint kaos, och urstressad hjärna. Jag ligger efter sedan veckan innan, då det blev så lite sömn. Min plan är att sitta minst en timme de här dagarna när jag har massor att göra, för att jag ska stressa av lite när jag har mer tid. Måste ju ta i kapp det som jag missat.

Jag har så många planer vad jag ska göra när jag kommer hem. Jag ska promenera med hundarna, jag ska plugga en timme, kanske köra Wii 45 minuter, pyssla med tjejerna och hjälpa sonen med läxorna. Samtidigt var jag idag sugen på att göra en kötträtt med avocado, mystiskt recept men verkar gott. Jo, tanken är ju bra. 
Jo jag är trött.... känslomässigt, med
gluten i tarmen o mycket jobb.
Finns många orsaker att skylla på....
Men så efter ungarnas aktivitet faller energin. Motorstopp. Istället blev det Max-hamburgare, en tur på tomten för hundarna men lite plugg ska jag få till nu efter jag bloggat. Sonen sitter i köket och gör läxor medan jag pluggar i sovrummet. Döttrarna leker med sina pärlplattor utan en kärleksfull hand från sin mor. Och så här är det varje kväll. Jag är slut, färdig. Trött, så otroligt trött. Jag får inte till det där lilla extra, det viktiga, det som egentligen betyder något, det där som är själva livet. Jag har energin till de basala behoven, dra in pengar till föda och hem, dra in föda i hemmet ( handla), laga mat, tvätta och inte så mycket mer. Sen är det slut. Stopp.

Inga kommentarer: