Translate

söndag 9 mars 2014

Lite träning

Det blev markeringsträning för Bobbo i apporteringen. Han älskar apporteringsträningen lika mycket som förr. Han är kvick, och logisk. Jag kräver inte perfekta ingångar längre. Han ska ändå inte tävla i det. Vi tränar för att hålla hjärnan uppdaterad och för att han ska må lite bättre. Han har ju alltid varit en träningsmaskin! Tack och lov behöver han inte hålla på lika länge som förr för att vara nöjd.

Pluto fick ett pass i lydnad. Både sitt och ligg i fotposition, friaföljet, apport och inkallning och  hopp-apport blev det idag i solen. Sakta går det lite bättre. Uppsittet behöver bli lite bättre, samtidigt vet jag inte om kroppen klarar än de snabba uppsitten han hade förut. Jag filmar en snutt varje dag för att kunna analysera och se vilka belöningar han funkar bäst på, både mentalt och kroppsligt. Men vilken känsla vi avslutade med! Det var så skoj! Jag blir lycklig! Han är så med, han vill så mycket. Idag höll han positionen lite bättre och jag hjälpte till med ingångarna så hans sättande blev betydligt bättre. Jag har hund igen!!!!

Kolla in käftarna på Pluto när belöningen kommer från armhålan! Jag är glad att jag har barn som både fotar och filmar med min telefon medan jag tränar!

Inga kommentarer: