Translate

lördag 27 juli 2013

Årets kärleksfest

Señor y señora Diaz
Precis nyss bokade jag hotellrummet. Alldeles nyss. Och för drygt en timme sedan blev det klart med betalning för maten. De 40 första personerna har tackat ja till inbjudan. Kläderna är klara. Lokal lika så. Det ska bli fest. Oh vilken fest. Om mindre än en månad blir jag señora Diaz. Om mindre än en månad gifter jag mej med mitt livs stora kärlek. Det känns helt otroligt. Avslappnat men underbart. Jag och Marcelo gifter oss på dagen 22 år efter att vi delat den första kyssen. Magiskt. 

Bubbelkul på hotellrummet ska vi ha,
en repris från vår Stockholmsnatt.
Vi planerar ett bröllop som ska vara avslappnat, roligt och kärleksfullt. Inga måsten, vi tar det med en klackspark. Samtidigt är det uppstrukturerat med catering, kläder, dans och aktiviteter. Vi önskar att vi kunde bjuda fler, många blir tyvärr ratade. Maten är dyr, dyr, dyr. Kanske är det några som blir sårade men vi har gjort de prioriteringar vi har beroende på vilka vi umgås med och vilka som står oss nära. Antalet inbjudna är närmare 100, så vi hoppas att de som inte kommit med förstår varför. Kanske är det inte 100 st som kommer. Det har varit med kort varsel, men vi vet ju inte hur många som svarar ja. Vi är hemskt nöjda med de personer vi bjudit. Lite ledsna för en del vi inte bjudit, men vi tänker ha kul på vår fest och fira vår kärlek på vår dag med människor som är glada för oss. 
Här viger vi oss, borgligt
Så nu vet ni. Nu är det avslöjat. Jag ska ingå äktenskap med den bästa mannen, som jag delar tre barn och två hundar med. Och alla är välkomna till vigseln!

2 kommentarer:

Linda sa...

Ett stort Grattis till er båda!!

Facebook sa...

Facebookkommentarer på blogginlägget:

Maria Cicilaki Grattis, vad roligt!!


Annica Svensson Grattis!!!!


Ingela Karlsson Underbart!!!


Tina Krulle Ringfoss Grattis!!!!


Frida Nyback Ryser skall bli såååå kul

Therése Eklund Va kul!!! Stort grattis till er


Åsa Malmgren Och vad kul, ett jättegrattis till Er båda / Kram


Erika Johansson Grattis!


Camilla Millan Andersson Så kul. All kärlek till er


Elin Fahlander Åh vad härligt det är med kärlek, eller hur!? Grattis!!!


Jenny Hellman Lindqvist Det var på tiden jätteglad för er skull kram