Translate

fredag 11 maj 2012

Tyst

Jag är tyst. Försöker andas. Vila. Vila. Anden trött, kroppen slut. Återhämtning. Däremellan försöker jag hinna med jobb, kalas, hundträningar, matlagning, promenader, fotbollsmatcher, discon, matssäckar....... 


Jag har inte städat. Inte tvättat. Inte ens sovit i sängen i natt. Vissa dagar sover jag tre gånger. Vissa dagar bara en. Jag försöker att återhämta mej. Försöker samtidigt rätta till allt som blir fel när jag gör absolut minsta av det jag måste. För mina måsten är så många att de fyller varje timme, varje dag. Jag leker inte med mina barn. Umgås inte med dem. Jag bara är. Bara existerar. Bara servar. Ladda. Ladda. Jag ser knappt Marcelo. Orkar inte gosa med djuren. Jag ringer inte mina vänner. Jag är. Jag försöker vila. Försöker återhämta mej.

1 kommentar:

Magda sa...

Se till att ta det lugnt nu, så att du orkar. Jag tycker alltid att våren är en härlig, men jobbig tid. Aldrig så mycket att göra både i skolan och privat som då. Men du är stark, du klarar det! Tänk på den underbara semestern som lurar runt hörnet!
Kram Magda