Translate

fredag 4 maj 2012

Plutos debut klass 2


Pluto fick debutera i klass 2 i freestyle 1 maj. Livet är som det är och programmet hade inte direkt repeterats till musik. Så dagen innan tävling upptäckte jag saker som att svårighetsgraden var ju inte enorm.... Vi har inget distansarbete. Vi upprepar samma rörelse MÅNGA gånger. Men det var försent att göra något åt det. Så vi åkte till Linköping och jag försökte intala mej själv att det var ok hur det än skulle gå. Jag försökte tona ner mina förväntningar. Pluto startade först.
 Medan vi dansade där ute på plan så dök samma tankar upp efter varje moment; är det inte mer än det här? Vad ska jag göra nu? Jag måste hitta på någonting!!!! Plutos rörelser var för kantiga. Han var med nästan hela programmet ändå kändes det så tomt när vi var klara. Tomt. Jag kunde liksom inte vara nöjd, trots att jag inte kunde sätta fingret på vad det var som var fel.


I efterhand så gick det inte så tokigt. Han gjorde vad jag kunde förvänta mej av honom. Vi måste vidareutveckla programmet och slipa på rörelserna så att de blir tajtare. Vi fick lite låga poäng och kritiken att programmet hade för låg svårighetsgrad. Jag håller med. Men jag tror att det beror på min brist av förtroende att Pluto kan någonting, som gjorde att jag gjorde det så lätt.  Vi slutade på en sjunde plats av över 20 startande, så så pjokigt var det inte. Nu har vi något att jobba på! Pluto fick burkmat som belöning och det var nästan bättre än bollen!


Tack snälla Neli och Bobo för att ni skötte filmandet och fotandet!


Inga kommentarer: