Translate

lördag 19 maj 2012

Tapeter och tvättstuga


Duschad, klar för dagen. Redo att göra något. Frukost behövs, lite kläder. Sedan en repa i tvättstugan. Dags att göra nåt åt kaoset där inne. Städa sovrummet. träna hundar. Bobbo ska få gå sitt första pass idag. Baka lite. Stora N har kompis här. Tänkte ta en sväng till sjön och utkiksplatsen med dem. Kanske fika lite där. I dag ska jag vara hemma. Ta det lugnt. Fnula lite. Fortsätta ladda batterier. Fundera på tapeter till barnens vägg. Vi var och tittade igår på golv och tapeter till alla skadade rum. Extremt oense. Väldigt överens, ungefär som vårt förhållande. Två yttligheter som till synes inte verkar kunna sammanföras, och 
Betonggolv, oordning och trasiga väggar,, en byggplats bor vi i!
resultatet att vi båda är nöjda. Men barnens tapet blev DYR! Så vi får fundera lite till på den....Barnen oerhört olika smak.... På måndag kommer de och spacklar väggar och i veckan blir det väl tapetsering. Nästa vecka golv. Golv ett stort bekymmer. Vi vill ha en sak. Frågan är om det går. Vi har en backup plan. Vi valde två golv. Är lite nervös för slutresultatet. Nej, nu frukost, borsta håret, Öpnna dörrarna ut till världen, släppa in lite solsken. Vi behöver det, barnen och jag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Åza,
det här att samsas och bestämma sig för tapeter och golv. Så himla svårt. Men oavsett vad ni väljer blir det säkerligen bra. Skulle du vilja visa upp tapetseringen + golvläggningen på Byggla? Du kan väl maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer!
Lycka till med renoveringen!
Mvh
Vendela på Byggla