Translate

söndag 18 augusti 2013

Hej!

Bloggtorka här, jag vet. Har inget att skylla på, utan att jag inte haft lust och ork att blogga när jag kommit hem från jobbet. Den här ayurveda grejen jag håller på med är jättebra för mitt psykiska och fysiska mående, men jag har skaffat vanor som gör att jag säckar ihop totalt vid nio på kvällen. Vilket i sej är bra för så lägger jag mej senast tio och sover kvart över. Vilket gör att jag faktiskt orkar gå upp på morgonen och vaknar PIGG! Väldigt märklig känsla, att vakna pigg. Har jag knappt varit med om förut. Men så funkar det nu.

Mina vänner nojjar ihjäl sej för att jag inte fixat sakerna till bröllopet än.
skor, underkläder, brudbukett, frisör, bordsplacering, detaljer som vi ska göra på festen, all övrig handling till festen, musik, skjuts eller barnvakt.
Jag känner inte alls samma stress. Det ordnar sej väl? Gör det inte alltid det? Jag nojjar faktiskt inte alls. Viss anspänning har börjat infinna sej, det är ju trots allt mindre än en vecka kvar, men jag känner mej mest lycklig och kär. Och jag hoppas jag kan hålla det på den nivån fram till den stora dagen. Om en vecka vaknar jag upp med min man vid min sida. Gift för alltid. Underbart!

Inga kommentarer: