Translate

fredag 1 juli 2016

Nu är de här!Varken matte eller hund simmar,
 men bada är ok.
Äntligen är de här! Familjen från Halmstad. Paulina och Milo bor här hos oss medans Patte gästar festival. Milo är en helt galet, underbar amstaff korsning som inte är helt olik Pluto. Så skönt det är att ha hund i huset igen! Han är vild som en virvelvind, men ändå lyhörd. Han vågar inte riktigt simma, men bada är skönt. 
Mittimellan N berömmer Milo när de tränar
När tjejerna tränade tricks med honom var han uppmärksam och lydig men så fort han blir lite för upphetsad så slår det över lite och han blir lite hoppig och nafsig. Han har hunnit hälsa på Shouni, höns och grisar. Jisses vad läskigt det var med grisarna! Paulina och jag har pratat hund i flera timmar. 
Hjälp vad farliga Emma och Klara är!
Trots att det skiljer 15 år mellan oss är det ändå så lätt att umgås med henne. Jag har fått en riktig härlig familj på min chilenska sida. Jag förvånas över att vi fortsätter ha så bra kontakt med generation efter generation. Paulina och mina barn är sysslingar och även om hon inte skaffat barn har ju flera andra gjort det, och deras barn fortsätter vi att följa. Förhoppningsvis kommer även de hit i sommar. Och då får vi två hundar till i huset!

Inga kommentarer: