Translate

torsdag 18 oktober 2012

Gudbarn

Alma
Ha ha, jag har lyckats få lite tid för mina härliga gudbarn den senaste tiden. Visst kan man ju tycka att tre egna ungar skulle räcka, men si där har ni fel! Sköna T blev jag gudmor åt innan jag själv fick barn och nu när mina börjar växa upp så har jag fått två småttingar att gulla med. Perfekt att de är i  typ samma ålder när de ska få följa med på cirkus, till High Chaparall och till badhuset! Mina tre snuttisar får barnvakta småttingarna 
Lilla N tränar Alma på att gå,
Gjorde susen bara några dagar
senare gick Alma själv!
medan T och jag pimplar fruktjuicer vid poolkanten. Att ha gudbarn är bara bonus. Man får ha de roliga stunderna tillsammans och sedan kan man lämpa över allt ansvar och uppfostran till föräldrarna. Dessutom har jag rätten att lägga mej i deras liv och jag kan tvinga mej på att få vara med i privata stunder, få barnvakta med just föreväningen att jag är gudmor! Förstå vilken räkmacka jag glider in på! Här är bilder på de två juveler jag får lägga ut på bloggen. Kan man annat än smälta? 
Milou och Bobbo trivdes med varandra här hemma i köket.
Tilläggas kan att Milou numera kan sitta själv och Alma har börjat gå så sent som idag. Och med går menar jag hon går långt! Bara sådär!  Elva månader gammal!


Milou





Inga kommentarer: